Badrum i Gemla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gemla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gemla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gemla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gemla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gemla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gemla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gemla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Gemla Bygg AB
Norrv. 9
360 32 Gemla


Relax Bubbelbad
Gransholmsv. 84
360 32 Gemla

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gemla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gemla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gemla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gemla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gemla.

Badrumsfakta om Gemla

I Gemla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gemla.

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånarantal: 1342, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gemla om du är intresserad av att veta mer om Gemla som inte har med badrum att göra.

I Gemla fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gemla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gemla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.