Badrum i Hjortsberga - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hjortsberga - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hjortsberga? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hjortsberga som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hjortsberga. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hjortsberga så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hjortsberga

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hjortsberga som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hjortsberga Golv & Kakel AB
Västregårdsv. 10
342 93 Hjortsberga

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hjortsberga

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hjortsberga kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hjortsberga samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hjortsberga. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hjortsberga.

Badrumsfakta om Hjortsberga

I Hjortsberga fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hjortsberga.

Hjortsberga är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Strax öster om tätorten ligger småorten och tillika kyrkbyn Hjortsberga med Hjortsberga kyrka. Ortens fotbollslag heter Hjortsberga IF.

Yta: 63,01 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hjortsberga om du är intresserad av att veta mer om Hjortsberga som inte har med badrum att göra.

I Hjortsberga fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hjortsberga som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hjortsberga från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Kronoberg.