Badrum i Öjebyn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Öjebyn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Öjebyn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Öjebyn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Öjebyn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Öjebyn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Öjebyn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Öjebyn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

RÖRmax AB
Hammarv. 51
943 36 öjebyn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Öjebyn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Öjebyn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Öjebyn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Öjebyn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Öjebyn.

Badrumsfakta om Öjebyn

I Öjebyn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du ta del av mer information om orten Öjebyn om du är intresserad av att veta mer om Öjebyn som inte har med badrum att göra.

I Öjebyn fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Öjebyn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Öjebyn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Norrbotten.