Badrum i Askersund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Askersund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Askersund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Askersund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Askersund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Askersund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Askersund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Askersund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Askersunds Rör AB
Parkg. 15
696 33 ASKERSUND


Jan-Erik Swärd & Söner Byggfirma AB
Lärkg. 6
696 33 ASKERSUND


Hammar VVS Teknik AB
Vapenv. 2
696 33 ASKERSUND


Askersunds Fastighetsteknik
Djupviken Skönsta 269
696 92 Askersund

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Askersund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Askersund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Askersund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Askersund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Askersund.

Badrumsfakta om Askersund

I Askersund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Askersund om du är intresserad av att veta mer om Askersund som inte har med badrum att göra.

I Askersund fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Askersund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Askersund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.