Badrum i Hallsberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hallsberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hallsberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hallsberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hallsberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hallsberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hallsberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hallsberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggkraften i Örebro AB
Slåtterv. 150
694 30 Hallsberg


Golvtjänst i Hallsberg AB
Lertagsg. 3
694 34 Hallsberg


Tsq-Kalkyl AB
Havrev. 3
694 36 HallsbergRörmontage i Hallsberg AB
Industrig


Hammar Förvaltning I Kumla AB
Lertagsg. 7
694 34 Hallsberg


Mats Eriksson Värme- & Ventilation AB
Bäckatorpsg. 74
694 35 HALLSBERG


Tommy Frost Rör Energi AB
Per Larsg. 8
694 35 HALLSBERG


Caverion
Lertagsg. 2
694 34 Hallsberg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hallsberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hallsberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hallsberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hallsberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hallsberg.

Badrumsfakta om Hallsberg

I Hallsberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hallsberg.

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hallsberg om du är intresserad av att veta mer om Hallsberg som inte har med badrum att göra.

I Hallsberg fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hallsberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hallsberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.