Badrum i Hjortkvarn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hjortkvarn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hjortkvarn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hjortkvarn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hjortkvarn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hjortkvarn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hjortkvarn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hjortkvarn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörkrökaren I Hallsberg, AB
070 - 560 14 17


Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hjortkvarn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hjortkvarn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hjortkvarn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hjortkvarn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hjortkvarn.

Badrumsfakta om Hjortkvarn

I Hjortkvarn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hjortkvarn.

Hjortkvarn är en tätort i Bo socken i sydöstra delen av Hallsbergs kommun belägen vid riksväg 51. Hjortkvarn är ett mindre brukssamhälle vars största arbetsplats är Hjortkvarn Timber (sågverk). I övrigt finns en lanthandel och förskola samt en obemannad tankstation. Hjortkvarn var en station vid Norra Östergötlands Järnvägar.

Yta: 91,07 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hjortkvarn om du är intresserad av att veta mer om Hjortkvarn som inte har med badrum att göra.

I Hjortkvarn fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hjortkvarn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hjortkvarn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.