Badrum i Nora - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nora - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nora? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nora som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nora. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nora så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nora

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nora som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Pethers Golv
Brunnsg. 5 G
713 32 Nora


Golv o Vägg
Prästg. 23
713 31 NORA


A V D Värme o. Vatten AB
Prästg. 28
713 31 NORA


Pershyttans Vvs, AB
Pershyttan 847
713 91 NORA


Ukh Holding AB
Aspvägen 15
713 30 NoraBengans Rörsevice Nora
Barkv. 12

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nora

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nora kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nora samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nora. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nora.

Badrumsfakta om Nora

I Nora fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nora.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nora om du är intresserad av att veta mer om Nora som inte har med badrum att göra.

I Nora fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nora som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nora från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.