Badrum i Odensbacken - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Odensbacken - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Odensbacken? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Odensbacken som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Odensbacken. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Odensbacken så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Odensbacken

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Odensbacken som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Wärnqvists Rörmokeri
Askersv. 22
715 94 ODENSBACKEN


Nordic Energy Partner AB
Torgv. 4
715 31 Odensbacken


Jonathans Rör & Energi
Lyckev. 11
715 31 Odensbacken


Bo&Värme IH AB
Ytterby 635
715 91 Odensbacken


Rööks Värme o. Kylservice AB, Lars
Järneksv. 3
715 93 Odensbacken


Kj Sprinkler & VVS
Fritidsv. 14
715 93 Odensbacken


Rörmokarn, L.A. Söderling
Fritidsv. 6
715 93 Odensbacken


Rör & Vvs I Närke
Vilhelmsberg 310
715 94 ODENSBACKEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Odensbacken

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Odensbacken kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Odensbacken samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Odensbacken. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Odensbacken.

Badrumsfakta om Odensbacken

I Odensbacken fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Odensbacken.

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Odensbacken om du är intresserad av att veta mer om Odensbacken som inte har med badrum att göra.

I Odensbacken fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Odensbacken som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Odensbacken från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.