Badrum i Pålsboda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Pålsboda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Pålsboda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Pålsboda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Pålsboda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Pålsboda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Pålsboda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Pålsboda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Oddmi AB
Stenstorp Karlsberg 127
697 92 PålsbodaBennys Rör o. Industrisvets AB
Kärrsv. 14 A

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Pålsboda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Pålsboda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Pålsboda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Pålsboda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Pålsboda.

Badrumsfakta om Pålsboda

I Pålsboda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Pålsboda om du är intresserad av att veta mer om Pålsboda som inte har med badrum att göra.

I Pålsboda fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Pålsboda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Pålsboda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Örebro.