Badrum i Borensberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Borensberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Borensberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Borensberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Borensberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Borensberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Borensberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Borensberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Borensbergs Rör AB
Fågelsjöv. 24
590 31 BORENSBERG


Stures N Rörinstallationer AB
Sundlingsv. 7
590 31 BORENSBERG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Borensberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Borensberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Borensberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Borensberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Borensberg.

Badrumsfakta om Borensberg

I Borensberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Borensberg.

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borensberg om du är intresserad av att veta mer om Borensberg som inte har med badrum att göra.

I Borensberg fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Borensberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Borensberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.