Badrum i Brokind - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Brokind - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Brokind? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Brokind som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Brokind. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Brokind så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Brokind

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Brokind som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nylanders VVS, AB
Rängenv. 24
590 45 Brokind


Pw Service Brokind AB
Brokind L. Eke
590 45 Brokind

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Brokind

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Brokind kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Brokind samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Brokind. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Brokind.

Badrumsfakta om Brokind

I Brokind fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Brokind.

Brokind är en tätort i Linköpings kommun i Östergötland. Brokind ligger cirka 27 km söder om Linköping invid sjön Lilla Rängen. I Brokind finns ett flertal hästgårdar en skola som sträcker sig till 6:e klass, en badplats, några fotbollsplaner samt ett elljusspår.

Yta: 64,38 hektar
Invånarantal: 502, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Brokind om du är intresserad av att veta mer om Brokind som inte har med badrum att göra.

I Brokind fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Brokind som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Brokind från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.