Badrum i Ljusfallshammar - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljusfallshammar - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljusfallshammar? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljusfallshammar som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljusfallshammar. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljusfallshammar så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljusfallshammar

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljusfallshammar som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

IMA Kyla & Värme
Stensättarev. 6
610 10 Ljusfallshammar

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljusfallshammar

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljusfallshammar kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljusfallshammar samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljusfallshammar. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljusfallshammar.

Badrumsfakta om Ljusfallshammar

I Ljusfallshammar fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljusfallshammar.

Ljusfallshammar är en tätort i Finspångs kommun i Hällestads socken. Här finns ett av Sveriges största skogs- och lantbruksmuseer, med föremål från bondens vardag samt olika hantverksmiljöer.

Yta: 65,47 hektar
Invånarantal: 327, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljusfallshammar om du är intresserad av att veta mer om Ljusfallshammar som inte har med badrum att göra.

I Ljusfallshammar fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljusfallshammar som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljusfallshammar från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Östergötland.