Badrum i Glimåkra - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Glimåkra - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Glimåkra? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Glimåkra som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Glimåkra. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Glimåkra så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Glimåkra

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Glimåkra som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Snickaregården Glimåkra AB
Fabriksg. 15
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Glimåkra

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Glimåkra kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Glimåkra samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Glimåkra. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Glimåkra.

Badrumsfakta om Glimåkra

I Glimåkra fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Glimåkra om du är intresserad av att veta mer om Glimåkra som inte har med badrum att göra.

I Glimåkra fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Glimåkra som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Glimåkra från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.