Badrum i Skillinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skillinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skillinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skillinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skillinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skillinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skillinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skillinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggfirma K. Roos
Branteviksv. 9
276 60 SKILLINGE


Roos, Byggnads AB Konrad
Trossg. 11
276 60 SKILLINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skillinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skillinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skillinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skillinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skillinge.

Badrumsfakta om Skillinge

I Skillinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skillinge.

Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Yta: 86,72 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skillinge om du är intresserad av att veta mer om Skillinge som inte har med badrum att göra.

I Skillinge fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skillinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skillinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.