Badrum i Vellinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vellinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vellinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vellinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vellinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vellinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vellinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vellinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Gya Bygg o. Mark
Falsterbov. 158
235 91 Vellinge


Snickarkompetens AB
Möllevångsg. 10
235 33 Vellinge


Östra Grevie Plattsättning
Steglarpsv. 4
235 99 Vellinge


Pronto
Kompanig. 29
235 32 VELLINGE


Karolinagårdens Kakel & Bygg
Ängavägen
235 91 Vellinge


BYGGmax
Vellingev. 65
235 92 VELLINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vellinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vellinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vellinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vellinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vellinge.

Badrumsfakta om Vellinge

I Vellinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vellinge.

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vellinge om du är intresserad av att veta mer om Vellinge som inte har med badrum att göra.

I Vellinge fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vellinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vellinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Skåne.