Badrum i Flen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Flen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Flen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Flen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Flen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Flen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Flen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Flen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lundberg & Jonsson Rör AB
Åseg. 8
642 37 FLEN


Flens Eltjänst AB
Åseg. 13
642 37 FLEN


Tomas Mur & Kakel, AB
Kvarnsjöv. 6
642 91 FLEN


Servicebolaget Dragonen
Stenhammarsg. 8
642 36 Flen


Ejnar Erikssons Rör AB
Lötv. 13
642 34 Flen


Flens VVS AB
Bjurgränd 11
642 34 Flen


Marosfalvi, Micael
Sparreholmsv. 35
642 91 FLEN


Mählqvist Rör AB
Kungsv. 8
642 34 Flen

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Flen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Flen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Flen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Flen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Flen.

Badrumsfakta om Flen

I Flen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Flen om du är intresserad av att veta mer om Flen som inte har med badrum att göra.

I Flen fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Flen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Flen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.