Badrum i Skogstorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skogstorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skogstorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skogstorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skogstorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skogstorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skogstorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skogstorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Husbys Multitjänst AB
Tallstuv. 6
633 69 SKOGSTORP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skogstorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skogstorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skogstorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skogstorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skogstorp.

Badrumsfakta om Skogstorp

I Skogstorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skogstorp.

Skogstorp är en tätort i Eskilstuna kommun belägen i Husby-Rekarne socken. Eskilstunaån passerar genom Skogstorp som ligger cirka 5 kilometer söder om centrala Eskilstuna. Redan på bronsåldern fanns bebyggelse i Skogstorp. Skogstorpsyxan är ett känt fornfynd från den tiden som påträffats i Kälbyravinen på andra sidan Eskilstunaån.

Yta: 264,56 hektar
Invånarantal: 2860, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skogstorp om du är intresserad av att veta mer om Skogstorp som inte har med badrum att göra.

I Skogstorp fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skogstorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skogstorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Södermanland.