Badrum i Adelsö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Adelsö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Adelsö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Adelsö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Adelsö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Adelsö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Adelsö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Adelsö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Alsnö Rör & Fastighetsskötsel AB
Mälbyv. 18
178 92 ADELSÖ


Alsnö Rör & Fastighetsskötsel AB
Mälby Villa
178 92 ADELSÖ


Ekerö VVS Center AB
Adelsö Ringv. 181
178 92 ADELSÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Adelsö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Adelsö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Adelsö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Adelsö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Adelsö.

Badrumsfakta om Adelsö

I Adelsö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Adelsö.

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren, i Adelsö socken, i Ekerö kommun, Uppland, Stockholms län. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och är 25,79 kvadratkilometer. Adelsös historia börjar redan på stenåldern, vilket vissa fynd från den tiden vittnar om.

Yta: 25,79 km2
Invånarantal: 750, år 1999

Här kan du ta del av mer information om orten Adelsö om du är intresserad av att veta mer om Adelsö som inte har med badrum att göra.

I Adelsö fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Adelsö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Adelsö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.