Badrum i Djurhamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Djurhamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Djurhamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Djurhamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Djurhamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Djurhamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Djurhamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Djurhamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Djurö Byggtjänst HA AB
Sanduddens v. 15
139 73 Djurhamn


MY Montage & Inredning
Skepparöv. 5
139 73 Djurhamn


Vindö Rör
Gökv. 6
139 75 Djurhamn


A N-Rör AB
Gransbergsv. 6
139 73 Djurhamn


Engis Rör & Allservice
Hummelmorav. 12
139 75 Djurhamn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Djurhamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Djurhamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Djurhamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Djurhamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Djurhamn.

Badrumsfakta om Djurhamn

I Djurhamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Djurhamn.

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Djurhamn om du är intresserad av att veta mer om Djurhamn som inte har med badrum att göra.

I Djurhamn fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Djurhamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Djurhamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.