Badrum i Nykvarn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Nykvarn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Nykvarn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Nykvarn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Nykvarn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Nykvarn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Nykvarn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Nykvarn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Nykvarns All Teknik
Hökmossv. 38
155 94 NYKVARN


Kangas Gasinstallationer, AB
Åkerbärsv. 38
155 31 Nykvarn


Rörbyggarn i Telge
Kolarens v. 5
155 94 NYKVARN


Jme Rör och Värme
Skogslundsv. 15
155 34 NYKVARN


Rörmokarn I Nykvarn AB
Glättarev. 5
155 31 Nykvarn


Nykvarns Rör
Hökärr 37
155 94 NYKVARN


VVS Kungen AB
Allév. 11
155 32 NYKVARN


Nykvarns Entreprenad AB
Brostugev. 3
155 35 Nykvarn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Nykvarn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Nykvarn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Nykvarn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Nykvarn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Nykvarn.

Badrumsfakta om Nykvarn

I Nykvarn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Nykvarn.

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nykvarn om du är intresserad av att veta mer om Nykvarn som inte har med badrum att göra.

I Nykvarn fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Nykvarn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Nykvarn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.