Badrum i Södertälje - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Södertälje - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Södertälje? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Södertälje som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Södertälje. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Södertälje så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Södertälje

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Södertälje som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

S E S-Rör AB
Wedav. 22
152 42 SÖDERTÄLJE


PML Svets & VVS AB
Sydhamnsv. 44
151 38 SÖDERTÄLJE


Cwt VVS & Fastighetsteknik
Virkesv. 10
152 42 SÖDERTÄLJE


JN Elinstallatörer AB
Gränsbov. 4
152 42 SÖDERTÄLJE


Assemblin VS-teknik AB
Morabergsv. 33
152 42 SÖDERTÄLJE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Södertälje

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Södertälje kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Södertälje samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Södertälje. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Södertälje.

Badrumsfakta om Södertälje

I Södertälje fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Södertälje om du är intresserad av att veta mer om Södertälje som inte har med badrum att göra.

I Södertälje fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Södertälje som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Södertälje från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.