Badrum i Uttran - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Uttran - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Uttran? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Uttran som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Uttran. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Uttran så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Uttran

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Uttran som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Grund Service Rör AB
Malmsjöv. 3
147 63 UTTRAN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Uttran

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Uttran kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Uttran samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Uttran. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Uttran.

Badrumsfakta om Uttran

I Uttran fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Uttran.

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Uttran om du är intresserad av att veta mer om Uttran som inte har med badrum att göra.

I Uttran fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Uttran som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Uttran från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Stockholm.