Badrum i Björklinge - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Björklinge - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Björklinge? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Björklinge som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Björklinge. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Björklinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Björklinge

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Björklinge som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

CM Rör AB
018 - 37 00 39Blixt VVS
N. Långåsv. 22 C
743 62 BJÖRKLINGE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Björklinge

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Björklinge kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Björklinge samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Björklinge. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Björklinge.

Badrumsfakta om Björklinge

I Björklinge fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Björklinge om du är intresserad av att veta mer om Björklinge som inte har med badrum att göra.

I Björklinge fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Björklinge som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Björklinge från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.