Badrum i Fjärdhundra - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fjärdhundra - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fjärdhundra? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fjärdhundra som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fjärdhundra. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fjärdhundra så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fjärdhundra

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fjärdhundra som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

JGM Byggservice
Simtuna Svinn 3
749 71 FJÄRDHUNDRA


Törnbergs VVS Fastighetsservice
Torstuna Holmsta 3
749 72 Fjärdhundra


Fjärdhundra Rörservice
Simtuna Albäck 4
749 70 Fjärdhundra

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fjärdhundra

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fjärdhundra kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fjärdhundra samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fjärdhundra. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fjärdhundra.

Badrumsfakta om Fjärdhundra

I Fjärdhundra fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fjärdhundra.

Fjärdhundra är en tätort i Enköpings kommun i Uppsala län. Orten ligger i Simtuna socken cirka 18 kilometer nordväst om Enköping invid riksväg 70 samt länsväg 254. Väster om tätorten ligger Simtuna kyrka.

Yta: 108,35 hektar
Invånarantal: 951, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjärdhundra om du är intresserad av att veta mer om Fjärdhundra som inte har med badrum att göra.

I Fjärdhundra fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fjärdhundra som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fjärdhundra från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.