Badrum i Knivsta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Knivsta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Knivsta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Knivsta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Knivsta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Knivsta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Knivsta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Knivsta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Agrambygg KB
Norrström 43
741 95 Knivsta


Vassunda Bygg AB
Vassunda Berga
741 91 Knivsta


Alsike Rör & VVS, HB
Boängsv. 54
741 92 KNIVSTA


Ernlund Byggnadsfirma, Peter
Forsbyvägen 75
741 44 Knivsta


Antonssons VVS AB
Marma 438
741 93 Knivsta


Långhundra V V S
Hagtorpsvägen 72
741 95 Knivsta


Uppsala Rörteknik
Olunda 430
741 93 Knivsta


Ekbergs Rör & Värme, AB
Ricks Soldattorp Åslunda 3
741 95 Knivsta


Knivsta Rör HB
Gurresta 161
741 91 Knivsta


T.A. Energy Systems AB
Ledingenäs Gård
741 90 KNIVSTA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Knivsta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Knivsta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Knivsta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Knivsta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Knivsta.

Badrumsfakta om Knivsta

I Knivsta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Knivsta om du är intresserad av att veta mer om Knivsta som inte har med badrum att göra.

I Knivsta fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Knivsta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Knivsta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.