Badrum i Öregrund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Öregrund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Öregrund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Öregrund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Öregrund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Öregrund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Öregrund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Öregrund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Öregrunds VVS AB
Västerg. 66
742 42 ÖREGRUND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Öregrund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Öregrund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Öregrund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Öregrund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Öregrund.

Badrumsfakta om Öregrund

I Öregrund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Öregrund.

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Öregrund om du är intresserad av att veta mer om Öregrund som inte har med badrum att göra.

I Öregrund fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Öregrund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Öregrund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.