Badrum i Skutskär - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Skutskär - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Skutskär? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Skutskär som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Skutskär. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Skutskär så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Skutskär

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Skutskär som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Olssons Rör Skutskär AB
Industrig. 9
814 41 Skutskär


Andreas & Thomas VVS I Skutskär AB
Industrig. 8
814 41 Skutskär


Bodarna Svets AB
Kolonig. 21
814 40 SKUTSKÄR


Jan Franssons Rör AB
Långsandsv. 2
814 93 SKUTSKÄR


Konstruktions & Svetsteknik i Gävle AB
Strandv. 12
814 31 SKUTSKÄR


Franssons Rör
Långsandsv. 2 A
814 93 SKUTSKÄR


Indupipe AB
Myrhagsg. 9
814 40 SKUTSKÄR

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Skutskär

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Skutskär kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Skutskär samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Skutskär. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Skutskär.

Badrumsfakta om Skutskär

I Skutskär fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Skutskär.

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skutskär om du är intresserad av att veta mer om Skutskär som inte har med badrum att göra.

I Skutskär fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Skutskär som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Skutskär från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Uppsala.