Badrum i Karlskoga - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Karlskoga - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Karlskoga? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Karlskoga som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Karlskoga. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Karlskoga så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Karlskoga

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Karlskoga som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

R O B A B
Sektionsv. 1
691 42 KARLSKOGA


H.A.S.A.B Rör och Bygg AB
Sektionsv. 9
691 42 KARLSKOGA


AB Linds Rör
Blomsterv. 27
691 42 KARLSKOGA


Hall Golv AB
Skogsbov. 2
691 47 Karlskoga


BYGGmax
Nitarev. 2
691 37 KARLSKOGA


Hermansson VVS I Karlskoga AB
Galoppvägen 4
691 94 KarlskogaThunbergs VVS-Service
Stråbergsmyren 613


Bäckmans Rör I Karlskoga AB
Nobelkrutsv. 10
691 33 KARLSKOGA


Bob-Rör, Olle Bengtsson
Stråbergsmyren Sörgården 343
691 93 KARLSKOGA


Bad & Värme
Örebrov. 27
691 52 Karlskoga


Ios Luftvärmecenter AB
Dalbacksg. 5
691 41 Karlskoga


Bad & Värme, PeBes VVS
Örebrov. 27
691 52 Karlskoga


Anderssons Monteringsfirma
Bricketorp 403
691 94 Karlskoga


Olsson & Hallgren Rör AB
Mineralv. 31
691 45 Karlskoga

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Karlskoga

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Karlskoga kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Karlskoga samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Karlskoga. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Karlskoga.

Badrumsfakta om Karlskoga

I Karlskoga fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlskoga om du är intresserad av att veta mer om Karlskoga som inte har med badrum att göra.

I Karlskoga fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Karlskoga som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Karlskoga från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Värmland.