Badrum i Burträsk - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Burträsk - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Burträsk? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Burträsk som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Burträsk. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Burträsk så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Burträsk

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Burträsk som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Br Nilssons VVS AB
Bodbysund 119
937 93 BURTRÄSK


Edvin Andersson Ala-Bolaget AB
STORBRÄNNA 102 102
937 95 BURTRÄSK


Norr Sprinkler, AB
Järvtjärn 231
937 92 Burträsk

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Burträsk

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Burträsk kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Burträsk samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Burträsk. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Burträsk.

Badrumsfakta om Burträsk

I Burträsk fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Burträsk.

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Burträsk om du är intresserad av att veta mer om Burträsk som inte har med badrum att göra.

I Burträsk fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Burträsk som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Burträsk från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.