Badrum i Dorotea - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Dorotea - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Dorotea? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Dorotea som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Dorotea. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Dorotea så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Dorotea

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Dorotea som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Dorotea Värme & Sanitet AB
Skogsg. 4
917 31 DOROTEA


Caverion Sverige AB
Storg. 37
917 32 Dorotea

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Dorotea

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Dorotea kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Dorotea samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Dorotea. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Dorotea.

Badrumsfakta om Dorotea

I Dorotea fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dorotea om du är intresserad av att veta mer om Dorotea som inte har med badrum att göra.

I Dorotea fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Dorotea som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Dorotea från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.