Badrum i Vindeln - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vindeln - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vindeln? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vindeln som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vindeln. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vindeln så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vindeln

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vindeln som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lars Anders VVS AB
Bastuselet 20
922 93 VINDELN


Lindgrens Värme, AB
Västerv. 8
922 31 VINDELN


Rudolfsson AB, Bröderna
Ordenshusv. 17
922 31 VINDELN


Vännäs Montage Tjänst
Sarsjöliden 15
922 93 VINDELN


RÖRSERVICE Pelle Persson
Granåker 17
922 91 VINDELN


Mattssons Värme, AB
Kvarnv. 10
922 32 Vindeln


Yttersjöns Rör & Smide
Yttersjön 11
922 92 Vindeln

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vindeln

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vindeln kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vindeln samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vindeln. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vindeln.

Badrumsfakta om Vindeln

I Vindeln fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vindeln.

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vindeln om du är intresserad av att veta mer om Vindeln som inte har med badrum att göra.

I Vindeln fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vindeln som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vindeln från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västerbotten.