Badrum i Bollstabruk - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bollstabruk - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bollstabruk? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bollstabruk som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bollstabruk. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bollstabruk så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bollstabruk

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bollstabruk som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bergmans Rör & Industri I Norrland AB
Ed 115
873 92 BollstabrukMedelbergs Eldstadsservice
Blästabacken 35


Emde Svets & Montage Kyrkdal
Ärsta 331
873 92 Bollstabruk


Vpm Energi, AB
Mosjön 136
873 92 Bollstabruk

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bollstabruk

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bollstabruk kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bollstabruk samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bollstabruk. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bollstabruk.

Badrumsfakta om Bollstabruk

I Bollstabruk fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bollstabruk.

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bollstabruk om du är intresserad av att veta mer om Bollstabruk som inte har med badrum att göra.

I Bollstabruk fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bollstabruk som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bollstabruk från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västernorrland.