Badrum i Åmål - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Åmål - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Åmål? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Åmål som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Åmål. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Åmål så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Åmål

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Åmål som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

VVS-Firman Säffle AB
Läroverksg. 5
662 37 ÅMÅL


Energimätning Kurt Andersson AB
Nolbyg. 60
662 36 åmål


Swedcon AB
Karlstadsv. 41
662 36 åmålOlssons Rör & Energi AB
Fågelmyrsg. 1


Beck, Björn
Vassg. 3
662 34 åmål

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Åmål

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Åmål kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Åmål samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Åmål. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Åmål.

Badrumsfakta om Åmål

I Åmål fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Åmål.

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åmål om du är intresserad av att veta mer om Åmål som inte har med badrum att göra.

I Åmål fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Åmål som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Åmål från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.