Badrum i Dalsjöfors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Dalsjöfors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Dalsjöfors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Dalsjöfors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Dalsjöfors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Dalsjöfors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Dalsjöfors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Dalsjöfors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Scandinavian Piping Systems AB
Sågareg. 18
516 32 Dalsjöfors


Pro-Pipe
Haspelv. 3
516 33 DALSJÖFORS


Valaric AB
Haspelv. 3
516 33 DALSJÖFORS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Dalsjöfors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Dalsjöfors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Dalsjöfors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Dalsjöfors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Dalsjöfors.

Badrumsfakta om Dalsjöfors

I Dalsjöfors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Dalsjöfors.

Dalsjöfors är en tätort i Borås kommun. Dalsjöfors ligger 13 km ost-sydost om staden Borås. På orten finns två lågstadieskolor samt en mellan- och högstadieskola. Den äldre småhusbebyggelsen ligger runt Stora Dalsjön, som även har en större badplats.

Yta: 287,90 hektar
Invånarantal: 3362, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dalsjöfors om du är intresserad av att veta mer om Dalsjöfors som inte har med badrum att göra.

I Dalsjöfors fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Dalsjöfors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Dalsjöfors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.