Badrum i Fjällbacka - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fjällbacka - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fjällbacka? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fjällbacka som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fjällbacka. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fjällbacka så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fjällbacka

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fjällbacka som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Fjällbacka Bygg AB
Allég. 15
457 40 FJÄLLBACKA


Fjällbacka Värme & Sanitet AB
Metkroksvägen 3
457 40 FJÄLLBACKA


R-RörmokarN, AB
Kville Petters v. 3
457 43 Fjällbacka


Pelles Rör, HB
Wrem 5
457 43 Fjällbacka

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fjällbacka

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fjällbacka kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fjällbacka samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fjällbacka. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fjällbacka.

Badrumsfakta om Fjällbacka

I Fjällbacka fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fjällbacka.

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjällbacka om du är intresserad av att veta mer om Fjällbacka som inte har med badrum att göra.

I Fjällbacka fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fjällbacka som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fjällbacka från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.