Badrum i Hålta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hålta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hålta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hålta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hålta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hålta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hålta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hålta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vvsarn Väst, AB
Vävra 425
442 95 HÅLTA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hålta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hålta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hålta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hålta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hålta.

Badrumsfakta om Hålta

I Hålta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hålta.

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Hålta om du är intresserad av att veta mer om Hålta som inte har med badrum att göra.

I Hålta fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hålta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hålta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.