Badrum i Hovås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hovås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hovås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hovås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hovås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hovås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hovås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hovås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Falkman Snickeri & Bygg AB
Hallekullev. 11
436 55 HOVÅS


Lindhs Rörledningsfirma
Brända Berget 19
436 58 Hovås


Bäckens Rör och Marin AB
V. Kopparkärrsv. 1
436 54 Hovås

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hovås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hovås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hovås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hovås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hovås.

Badrumsfakta om Hovås

I Hovås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Hovås om du är intresserad av att veta mer om Hovås som inte har med badrum att göra.

I Hovås fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hovås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hovås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.