Badrum i Ljungskile - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljungskile - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljungskile? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljungskile som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljungskile. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljungskile så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljungskile

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljungskile som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

JTB, Jörgen & Torbjörn Byggare AB
Husåsvägen 2
459 30 LJUNGSKILE


Hus & Hem AB
Skojarbacken 12
459 93 Ljungskile


Ljungskile VVS AB
Dalahöjdsv. 5 C
459 30 LJUNGSKILE


Isolering & VVS I Ljungskile AB
Restenäs Andorra 415
459 93 Ljungskile


Karlssons Rör AB
Skälläckerödsv. 18
459 32 LJUNGSKILE


Petersons Förvaltning AB
Flaggbergsv. 18
459 33 Ljungskile


RÖRTECH i Uddevalla AB
Forshälla Strand 260
459 94 LJUNGSKILE


M-Teknik Energi & Maskin AB
Saltåv. 11
459 94 LJUNGSKILE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljungskile

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljungskile kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljungskile samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljungskile. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljungskile.

Badrumsfakta om Ljungskile

I Ljungskile fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljungskile.

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljungskile om du är intresserad av att veta mer om Ljungskile som inte har med badrum att göra.

I Ljungskile fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljungskile som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljungskile från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.