Badrum i Lyrestad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lyrestad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lyrestad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lyrestad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lyrestad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lyrestad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lyrestad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lyrestad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Byggeriet i Lyrestad AB
Byv. 3
548 73 LYRESTAD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lyrestad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lyrestad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lyrestad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lyrestad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lyrestad.

Badrumsfakta om Lyrestad

I Lyrestad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lyrestad.

Lyrestad är en tätort i Mariestads kommun, Västra Götalands län och kyrkby i Lyrestads socken, belägen cirka två mil norr om Mariestad på vägen mot Hova. Här korsar Kinnekullebanan och E20 Göta kanal.

Yta: 59,66 hektar
Invånarantal: 479, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lyrestad om du är intresserad av att veta mer om Lyrestad som inte har med badrum att göra.

I Lyrestad fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lyrestad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lyrestad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.