Badrum i Otterbäcken - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Otterbäcken - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Otterbäcken? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Otterbäcken som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Otterbäcken. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Otterbäcken så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Otterbäcken

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Otterbäcken som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Göran Johansson Svets & Industrirör, AB
Torkelsviken 1
547 72 OTTERBÄCKEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Otterbäcken

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Otterbäcken kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Otterbäcken samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Otterbäcken. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Otterbäcken.

Badrumsfakta om Otterbäcken

I Otterbäcken fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Otterbäcken.

Otterbäcken är en tätort i Gullspångs kommun, belägen vid Vänern där det finns en av de djupaste hamnarna i sjön. Otterbäcken har två stora industrier, Vänerply och Jonsac. Här finns också ett bandylag, Otterbäckens BK, som länge varit framgångsrikt i division 1 och ungdomsbandyn.

Yta: 146,62 hektar
Invånarantal: 722, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Otterbäcken om du är intresserad av att veta mer om Otterbäcken som inte har med badrum att göra.

I Otterbäcken fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Otterbäcken som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Otterbäcken från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.