Badrum i Vänersborg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Vänersborg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Vänersborg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Vänersborg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Vänersborg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Vänersborg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Vänersborg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Vänersborg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bad & Värme / Rör-Anders VVS & Energi
Vassbotteng. 8
462 38 Vänersborg


Albinssons Rör I Vänersborg AB
Nyg. 98
462 32 Vänersborg


Rörfilmning i Väst AB
Klippareg. 19
462 41 Vänersborg


Erlandssons Rör AB
Tenggrenstorpsv. 13
462 56 Vänersborg


Herbertson Bygg & Fastighetsservice
Brog. 5
462 38 Vänersborg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Vänersborg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Vänersborg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Vänersborg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Vänersborg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Vänersborg.

Badrumsfakta om Vänersborg

I Vänersborg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Vänersborg.

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vänersborg om du är intresserad av att veta mer om Vänersborg som inte har med badrum att göra.

I Vänersborg fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Vänersborg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Vänersborg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.