Badrum i Ytterby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ytterby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ytterby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ytterby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ytterby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ytterby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ytterby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ytterby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ställets Rörläggeri AB
Ställets Byg. 82
442 54 Ytterby


AB City Rör
Bergåsv. 20
442 50 Ytterby


Tega Rör AB
Gårdskifteg. 59
442 53 YTTERBY

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ytterby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ytterby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ytterby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ytterby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ytterby.

Badrumsfakta om Ytterby

I Ytterby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ytterby.

Ytterby innan 1965 Kungälvs Ytterby är ett samhälle som utgör en del av tätorten Kungälv i Bohuslän. Den södra gränsen utgörs av Nordre älv och samhället ligger 22 km norr om Göteborg. I centrum ligger en järnvägsstation vid Bohusbanan samt Ytterby busstation vilka utgör en knutpunkt för buss och järnvägstrafik.

Yta:
Invånarantal: 7004, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ytterby om du är intresserad av att veta mer om Ytterby som inte har med badrum att göra.

I Ytterby fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ytterby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ytterby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.